spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 33 - 01/2021 arrow Mier a požehnanie

Mier a požehnanie PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.06.2021
____________________
Mier a požehnanie

Zo soboty na nedeľu 6. júna 2021 nášho času sa uskutočnil ďalší festival Mier sa začína mnou, ktorý bol vysielaný z Las Vegas, USA. Udalosť bola organizovaná Federáciou rodín (FFWP - familyfed.org) v USA a Konferenciou predstaviteľov amerického duchovenstva (ACLC - aclc.info).

Po úvodnom videu o predchádzajúcich podujatiach, ktoré výstižne dopĺňala pieseň „Faith“ (Viera) od EMAN8, spevácky zbor Soul Children of Chicago zaspieval pieseň „Put a Little Love in Your Heart“ (Pusť trochu lásky do svojho srdca). Programom festivalu sprevádzali Joshua Holmes, riaditeľ Konferencie predstaviteľov mladých kresťanov (YCLC), a Liz Black, moderátorka kresťanského rozhlasového vysielania. Po pozdravení online účastníkov uviedli biskupa Hezekiaha Walkera, dvojnásobného držiteľa ceny Grammy, ktorý so zborom Love Fellowship Choir zaspieval pieseň „Better“ (Lepší). Po piesni moderátori priblížili požehnanie manželstva, ktoré z manželstva vytvára večný vzťah lásky, a o svoj jedinečný život v požehnanom manželstve sa podelili štyri požehnané manželské páry. Pre získanie viac informácií o požehnaní manželstva bol zobrazený odkaz na webovú stránku blessingamerica.org. Po týchto životných príbehoch požehnaného spolužitia biskup Noel Jones zo City of Refuge Church v Los Angeles, USA, prehovoril o tom, že svet sa nachádza v bode obratu a uviedol kľúčovú osobu tejto zmeny, Matku mieru, ako oslovujú Dr. Hak Ča Han Munovú za jej úsilie o vytvorenie mierového sveta. Dr. Munová pricestovala do USA špeciálne pre toto podujatie, po ktorom sa vrátila do Kórey. Vo svojom príhovore (http://www.familyfed.org/news-story/true-parents/mothers-message-at-peace-starts-with-me-peace-blessing-70345) Dr. Munová zdôraznila dôležitosť vnímania Boha ako nášho Nebeského rodiča a vyzvala predovšetkým Ameriku, aby naplnila svoje Bohom dané poslanie pri vytváraní spoločnosti založenej na rodine a mierového sveta.

Po prejave gospelová speváčka Yolanda Adams, päťnásobná držiteľka ceny Grammy, zaspievala pieseň „I Gotta Believe“ (Musím veriť). Následne pastor Ron Thomas z Reconciliation Apostolic Ministries v Las Vegas, USA, a jeho manželka Jennifer prehovorili o svojom požehnaní manželstva, ktoré prijali od manželov Munovcov, a vyzvali ostatných kresťanských duchovných, aby sa zoznámili s podstatou požehnania manželstva a umožnili všetkým vo svojich kongregáciách prijať tento vzácny dar od Boha. Potom pastorka Joann Rosario Condrey z Rainfire Church Maranatha v Douglasville, USA, zaspievala pieseň „When I Enter Your Rest“ (V Tebe nachádzam pokoj) v španielskom prevedení. Po piesni pastor a gospelový spevák Deitrick Haddon z Hill City Church v Los Angeles, USA, prehovoril o výnimočnosti týchto dní a o napĺňaní Božej vôle, ako to opísala Dr. Munová vo svojich memoároch, a vyzval všetkých, aby priložili ruku k dielu. Potom pastorka Kim Burrell, držiteľka ceny Stellar, zaspievala pieseň „I Surrender All“ (Všetkého sa vzdávam). Po piesni prehovoril regionálny prezident Federácie rodín v Severnej Amerike Čong Šik Jong o transformatívnej sile Božieho požehnania na manželstvo a rodinu miliónov ľudí, či ide o bežných občanov, alebo až prezidentov štátov. Po tomto príhovore gospelový spevák Israel Houghton, šesťnásobný držiteľ ceny Grammy, zaspieval pieseň o mieri a požehnaní. Na záver moderátori pre záujemcov o získanie viac informácií o požehnaní manželstva opäť upriamili pozornosť na webovú stránku blessingamerica.org. Podujatie skončilo piesňou „Let There Be Peace on Earth“ (Nech je mier na zemi) od Jill Jackson-Miller v podaní virtuálneho speváckeho zboru.

Záznam z festivalu:
vimeo.com/559649188


Report z festivalu:
familyfed.org/news-story/reviving-america-and-the-world-70350

Prejav Dr. Munovej:
familyfed.org/news-story/true-parents/mothers-message-at-peace-starts-with-me-peace-blessing-70345

Stránka festivalu:
peacestartswithme.com

____________________
Zmenené ( 25.08.2021 )
Hodnotenie čitateľov: / 1
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer

Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')' in /www/f/e/u3758/public_html/administrator/components/com_bbclone/var/access.php on line 962