spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 19 - 01/2013 arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
25.06.2013
____________________
Udalosti

Požehnanie manželstva
17. februára 2013 sa uskutočnilo kozmické požehnanie manželstva desaťtisícov snúbeneckých a manželských párov. Hlavná udalosť sa konala vo Svetovom mierovom centre Čong Šim, Kórea, ktorej sa zúčastnilo približne 3500 snúbeneckých a manželských párov. Približne 12500 ďalších párov z celého sveta sa obradu zúčastnilo simultánne prostredníctvom internetového prenosu. Táto udalosť bola prvou od úmrtia reverenda Muna v septembri minulého roku a požehnanie manželstva udelila samotná pani Munová.

Prezentácia Božieho princípu
29. apríla 2013 predstavitelia Federácie rodín prezentovali na pôde Evanjelickej bohosloveckej fakulty UK základné témy Božieho princípu (www.boziprincip.sk). Tieto témy, na ktorých taktiež stavia Federácia rodín, si mohli v neskreslenej podobe vypočuť poslucháči teológie a ich pedagógovia. Pri tejto príležitosti sa účastníci prezentácie tiež zoznámili s vydanou autobiografiou zakladateľa Federácie rodín, reverenda Muna.

Svetový deň rodičov
Na základe rezolúcie 66/292 prijatej Generálnym zhromaždením OSN 17. septembra 2012 bol 1. jún vyhlásený za Svetový deň rodičov, aby bol každoročne slávený za účelom uctenia si rodičov na celom svete. Touto rezolúciou Generálne zhromaždenie potvrdzuje, že rodina má hlavnú zodpovednosť za výchovu a ochranu detí.

____________________
Zmenené ( 25.06.2013 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer