spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 18 - 02/2012 arrow Vy sa pýtate, my odpovedáme

Vy sa pýtate, my odpovedáme PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
21.12.2012
____________________
Vy sa pýtate, my odpovedáme

Reverend Mun umrel. Neskončí tým aj jeho snaha o obnovenie sveta?

Našťastie nie. Práve tak, ako smrťou Ježiša nezanikli jeho myšlienky a dielo, nestane sa tak ani teraz. Reverend Mun bol povolaný dokončiť začaté dielo Ježiša - ukázať ľuďom, ako obnoviť tento svet a ako vytvoriť Božie kráľovstvo na zemi a v nebi. Prišiel, aby ľuďom priblížil Božie srdce plné bolesti nad stavom tohto sveta a zároveň aj Božiu vôľu a spôsob, ako tento svet prebudovať na Božie kráľovstvo. Spoločne s manželkou vytvoril prostredníctvom svojej rodiny pevný základ a v diele, ktoré začal, pokračuje jeho manželka, deti a ďalší ľudia na celom svete.

Najväčší dar od Boha, ktorý sa objavil prostredníctvom manželov Munovcov, je požehnanie manželstva. Tým existuje možnosť pre každého stať sa súčasťou jednej veľkej Božej rodiny, pretože táto možnosť nie je limitovaná nejakým vierovyznaním, ale iba rozhodnutím prijať tento dar a naplniť ho vo svojom manželstve.

Záleží iba na nás, či pochopíme pohľad Boha na nás, že On sa na nás nedíva podľa toho, akého sme vierovyznania, ale podľa toho, ako žijeme. A ak dokážeme prijať Jeho dar požehnania manželstva a naplniť ho, tak obnovenie sveta a vytvorenie Božieho kráľovstva je na dosah ruky.

____________________
Zmenené ( 21.12.2012 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer