spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 10 - 02/2008 arrow Štyri veľké oblasti srdca - Ríša kráľovskej rodiny

Štyri veľké oblasti srdca - Ríša kráľovskej rodiny PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
31.12.2008
____________________
Štyri veľké oblasti srdca

Rodina, to nie sú iba rodičia a deti. To je prelínanie sa prítomnosti s minulosťou a budúcnosťou.

Ríša kráľovskej rodiny
Ako už bolo spomínané, kráľovská rodina pravej lásky sa vytvorí vtedy, keď bude ustanovená pevná tradícia prostredníctvom Troch kráľovských majestátov. To znamená, že tri po sebe idúce generácie prejdú Štyrmi veľkými oblasťami srdca, aby dosiahli kráľovský majestát pravej lásky. Každá generácia odovzdá tradíciu pravej lásky ďalšej generácii. Rodina je úplná v troch generáciách a základ Božieho kráľovstva je v takejto rodine.

Pôvodne tri generácie - Boh, Adam a Eva, a ich budúce deti - mali vytvoriť Božiu rodinu, základný kameň Božieho kráľovstva. Keby Adam a Eva nepadli, stali by sa pravými rodičmi a každý na zemi by bol ich priamym potomkom. Celé ľudstvo by bolo súčasťou jediného kráľovského rodu. Avšak Adam a Eva padli a stali sa falošnými rodičmi, čím namiesto tradície Božej kráľovskej rodiny vytvorili tradíciu satanovej rodiny. Celé ľudstvo ako ich potomkovia sa stalo súčasťou satanovej línie. Po dlhom čase, keď sa vytvorili správne podmienky, Božia kráľovská rodina začala Ježišom, ktorý však tým, že mu nebolo umožnené oženiť sa a stať sa pravým rodičom, nemohol takúto rodinu vytvoriť.

Božia kráľovská rodina na zemi sa preto začne rodinou navráteného mesiáša. Mesiáš, to sú Praví rodičia a ich rodina sa nazýva Pravá rodina. Vytvorí sa vtedy, keď sa narodia vnúčatá Pravých rodičov a bude absolútne stabilná vtedy, keď táto tretia generácia dosiahne zrelosť. Pravá rodina je počiatkom Božej kráľovskej rodiny na zemi. Ako však všetci ľudia môžu byť súčasťou tejto rodiny? Spôsobom prisobášenia to nie je reálne.

Jediný spôsob, ako to dosiahnuť, je naštepiť sa do Božej rodovej línie prostredníctvom požehnania manželstva udeleného Pravými rodičmi. Stať sa požehnaným párom znamená nielen stať sa súčasťou Božej kráľovskej rodiny, ale taktiež začiatok vytvárania svojej vlastnej pravej rodiny. Každá rodina môže byť akoby malou kráľovskou rodinou a všetky takéto rodiny spoločne vytvárajú veľkú Božiu kráľovskú rodinu.

Stať sa súčasťou Božej kráľovskej rodiny však taktiež znamená aktívnu zmenu nás samotných, pretože dovtedy bol satan naším falošným otcom a padlé návyky, postoje a spôsob života sa samé od seba nestratia. Preto keď vstúpime do oblasti Božej kráľovskej rodiny, mali by sme zanechať padlý spôsob života a učiť sa žiť životom pravej lásky.

Pokiaľ budú existovať ľudia mimo ríše Božej kráľovskej rodiny, stále budú pod vplyvom satana. Keď všetky rodiny budú žiť životom pravej lásky, celá populácia na zemi a všetky krajiny budú patriť do ríše Božej kráľovskej rodiny. Keď i ten posledný človek bude do nej patriť, bude to znamenať koniec ríše satanovej kráľovskej rodiny. To bude zároveň znamenať úplné oslobodenie Božieho srdca. Bude to taktiež znamenať koniec satana, ktorý už viacej nebude mať žiadnu bázu, cez ktorú by ovplyvňoval ľudstvo.

Toto je teda cesta, ako sa môže zmeniť svet vo svojom samotnom jadre. Na základe štandardu založeného na posvätnosti manželstva a rodiny sa objavia rodiny, ktoré žijú pravou láskou a svojím obetavým životom pre spoločnosť sú príkladom ostatným ľuďom. Čím viac rodín prijme požehnanie do manželstva a žije životom pravej lásky, tým väčšmi sa ríša Božej kráľovskej rodiny rozširuje, až nakoniec obsiahne celú zem. Aj keď to môže vyzerať ako utópia vytvoriť Božie kráľovstvo, nič nie je nemožné, keď sa to robí v duchu pravej lásky a nakoniec to prinesie svoje ovocie.

____________________
Zmenené ( 02.01.2009 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer