spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 8 - 02/2007 arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.12.2007
____________________
Udalosti

Svetový festival kultúry a športu
4. júla 2007 sa v Kórei uskutočnil svetový festival kultúry a športu aj za účasti predstaviteľov zo Slovenska. Účelom festivalov, ktorých história sa datuje od roku 1992, je vyjadrenie myšlienky mierového spolunažívania všetkých národov, rás, náboženstiev a kultúr. Predovšetkým mladým ľuďom dáva príležitosť zažiť pocit spolupatričnosti a reálnosť vízie vytvorenia jednej svetovej rodiny pod Bohom. Jadrom festivalov je obrad požehnania manželstva. Mottom tohto požehnania bolo „Svet je jeden domov, ľudstvo je jedna rodina“.

Bez jednoty, harmónie a lásky v rodine nebude nikdy jednota, harmónia, láska a mier ani v spoločnosti, medzi národmi a náboženstvami.
Toto bolo mottom podujatia, ktoré sa uskutočnilo 11. septembra 2007 v Bratislave v Zichyho paláci pod názvom „Mier pramení zo zdravej rodiny“. Táto udalosť bola vyvrcholením informačnej výstavy o Iniciatíve Vyslancov mieru, ktorá približovala projekty, aktivity a rôzne programy smerujúce k vytvoreniu mierového spolunažívania všetkých ľudí. Účastníci podujatia si vypočuli slová reverenda Muna pochádzajúce z mierových posolstiev, ktoré sú v súčasnosti rozširované po celom svete. Obsah týchto posolstiev bol prednesený Vyslancami mieru aj na Slovensku v rôznych mestách. Viac informácií na http://www.upf.org.

____________________
Zmenené ( 30.12.2007 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer