spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 7 - 01/2007 arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
01.11.2007
____________________
Udalosti

Medzikultúrne manželstvo
22. februára 2007 sa v Kórei uskutočnil obrad požehnania medzikultúrneho manželstva, na ktorom sa zúčastnilo vyše 500 reprezentatívnych párov s celého sveta. Medzi nimi boli taktiež deti ambasádorov mieru rôznej národnosti, rasy a náboženského vyznania. Páry boli vyzvané, aby naplnením požehnania ukázali spôsob vytvorenia rodiny v centre s Bohom a aby sa životom pre iných podieľali na vytváraní sveta mieru, po ktorom túži Boh.

Vyhlásenie začiatku novej univerzálnej civilizácie mieru
3. apríla 2007 sa začalo turné reverenda Muna po Kórei za účelom prehlásenia začiatku novej univerzálnej civilizácie a kultúry ženy. Počas turné sa na prejavoch zúčastnili tisícky významných hostí, predovšetkým ambasádori mieru. Obsahom bolo poukázanie na to, že z hľadiska Božej prozreteľnosti teraz nastupuje doba po príchode neba. To znamená, že svet plný zla a hriechu zanikne a objaví sa svet dobra a pravdy. Účastníci boli vyzvaní, aby sa aktívne podieľali na vytváraní takéhoto sveta.

25. výročie založenia Washington Times
17. mája 2007 sa vo Washingtone D.C. uskutočnila oslava výročia založenia informačného média Washington Times za účasti významných spoločenských predstaviteľov z 82 krajín, napríklad George H. W. Busha. George W. Bush, Ki-moon Pan, Margaret Thatcherová, Jarosław Kaczyński, zaslali blahoprianie oceňujúce význam Washington Times pre demokraciu, slobodu tlače a svetový mier.

____________________
Zmenené ( 01.11.2007 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer