spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 5 - 01/2006 arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
22.09.2006
____________________
Udalosti

Dňa 29. decembra 2005 sa v Kórei uskutočnilo „Medzinárodné a medzikultúrne požehnanie manželstva za svetový mier“. Zúčastnilo sa ho reprezentatívnych 1147 párov zo 191 krajín pochádzajúcich z rôzneho rasového, náboženského a národnostného prostredia.

Táto udalosť sa niesla v duchu obsahu prejavu reverenda Muna počas jeho celosvetového turné za účelom inaugurácie Univerzálnej mierovej federácie - Mier môže byť realizovaný prostredníctvom ideálnych rodín vytvorených na základe požehnania manželstva, prostredníctvom ktorých môžu byť všetky bariéry medzi rasami, náboženstvami a národnosťami odstránené a môže byť vytvorená celosvetová rodina všetkých ľudí.

Počas obradu požehnania zúčastnené páry predniesli pred Bohom a všetkými zúčastnenými štyri slávnostné manželské sľuby. Následne si páry vymenili prstene požehnania. Páry boli vyzvané, aby sa stali modelovými pármi v procese vytvárania ideálnych rodín a sveta mieru.

Zúčastnené páry sa potom zúčastnili Globálneho festivalu rodiny organizovaného aktivistami združenia Služba mieru (Service For Peace), na ktorom boli prezentované programy z rôznych kultúr. Tento program pokračoval 30. decembra Medzinárodným táborom služby mieru.

Viac na http://www.iifwp.org.

____________________
Zmenené ( 22.09.2006 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer